KARWEI

KARWEI.. Waar zal ik beginnen? Wat begon als een periode als interim online marketing- en communicatiespecialist, werd een achtbaan van jewelste met het bedenken en het opzetten van de inspiratieve blog van KARWEI. Na 1,5 jaar zit mijn wilde rit erop en ben ik zo trots als een pauw op het resultaat.

Co-founder en (eind)redacteur Blog van KARWEI

Als medebedenker en co-creator van de blog van KARWEI heb ik verouderde inspiratiedossiers op karwei.nl in een nieuw jasje gestoken door deze te migreren en een inspiratieve blog neer te zetten. Na de initiële uitvoer en het beheer van dit project, was ik (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de contentstrategie, de online communicatiestrategie en het dagelijkse beheer van het CMS (inclusief schrijven, redigeren, ghost-writing, DIY’en en video- en fotografie = dus vrijwel alles). Ook hield ik contact met bureaus voor de juiste doorvertaling op diverse social media kanalen. Met gepaste trots kan ik melden dat gedurende het eerste jaar van de blog, dankzij de constante stroom van unieke content, het aantal Instagramvolgers van KARWEI van 20K naar een verpletterende 50K is gegroeid.

Online marketing- en communicatiespecialist

In februari 2015 begon ik bij KARWEI ter vervanging tijdens een zwangerschapsverlof. Toen ik het woord ‘bouwmarkt’ in de opdrachtomschrijving zag staan, wist ik dat ik dit een droomklus zou zijn. Het werd nog mooier toen het om KARWEI bleek te gaan en ik begon grijnzend en vol enthousiasme aan deze opdracht. Binnen de afdeling communicatie was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen, schrijven en redigeren en optimaliseren van alle online uitingen, waaronder nieuwsbrieven, banners en contentpagina’s op karwei.nl. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het aansturen van bureaus en het uitzetten van a/b testen.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie